Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Toader, întrebat dacă asupra sa au fost făcute presiuni: Nu vă voi răspunde aici, acum

Toader, întrebat dacă asupra sa au fost făcute presiuni: Nu vă voi răspunde aici, acum

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a refuzat joi să precizeze dacă asupra sa au fost făcute presiuni, limitându-se la a refuza pentru moment un răspuns.

Rl online 0 comentarii

De asemenea, el a invocat declaraţiile făcute într-un interviu, unde a afirmat că, atunci când nu va mai putea să îşi îndeplinească funcţia în parametrii constituţionali, va pleca. "Ceea ce se va întâmpla în zilele următoare", a spus ministrul.

El a reiterat afirmaţia făcută într-un interviu la începutul acestui an, referitoare la momentul plecării sale, întrebarea fiind "cât timp va rămâne  la minister".

"Răspunsul meu a fost: "Atât timp cât voi putea să-mi îndeplinesc misiunea pe care o are ministrului Justiţiei în slujba statului de drept. Când nu voi putea să mai îndeplinesc această misiune în parametrii constituţionali, sigur, atunci voi pleca". Ceea ce în zilele următoare se va întâmpla", a precizat Tudorel Toader.

Întrebat dacă asupra sa au fost făcute presiuni şi din partea cui, a răspuns: "Nu vă voi răspunde aici, acum".

Comentarii

loading...