Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tomac: Iohannis ar trebui să amâne până după referendum o decizie privind remanierea

Tomac: Iohannis ar trebui să amâne până după referendum o decizie privind remanierea

Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să acţioneze cu multă responsabilitate şi cu mult curaj în ceea ce priveşte remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac.

Rl online 0 comentarii

Acesta susţine că nu este vorba doar despre o simplă remaniere, ci despre ”o criză politică generată de PSD”.

Liderul Partidului Mişcarea Populară spune despre remanierea Guvernului că ”din punct de vedere tehnic, într-o situaţie similară, preşedintele nu poate decât să ia act de decizia Guvernului, însă aici nu avem doar o situaţie firească în care se fac remanieri guvernamentale, avem o criză politică, pe care a generat-o PSD-ul, într-un moment extrem de sensibil, cu consecinţe extrem de periculoase pentru statul român”.

Eugen Tomac crede că ”preşedintele este pus într-o situaţie extrem de dificilă”.

”Sper să nu ia nicio decizie până după referendum, pentru că justiţia este un subiect extrem de sensibil şi nu numai pentru cetăţenii români, este un subiect sensibil şi în relaţia cu instituţiile europene, iar noi nu suntem un stat izolat, care poate face orice îi trece prin cap, implicit în ceea ce priveşte reforma din justiţie (...). Deci avem o situaţie de criză politică şi preşedintele trebuie să acţioneze cu multă responsabilitate şi cu mult curaj şi cel puţin în ceea ce priveşte remanierea ministrului Justiţiei trebuie să amâne lucrurile până după referendum, asta este opinia mea”, a mai spus Tomac.

Comentarii

loading...