Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tomac:  Jurnaliştii pot fi repere pentru societate dacă apără o cauză dreaptă

Tomac: Jurnaliştii pot fi repere pentru societate dacă apără o cauză dreaptă

Președintele PMP, Eugen Tomac, este de părere că jurnaliştii pot fi repere pentru societate dacă apără o cauză dreaptă.

Mihai Diac 0 comentarii

"Jurnaliştii pot fi repere pentru societate dacă apără o cauză dreaptă într-o lume plină de interese. Tuturor jurnaliştilor curajoşi care îşi iubesc meseria şi o slujesc cu responsabilitate le mulţumesc şi le urez mult succes în continuare. Libertatea de exprimare, prin atitudinea voastră, dă sens democraţiei", a scris Eugen Tomac într-un mesaj postat, duminică, pe Facebook.

Mesajul a fost prezentat cu prilejul Zilei mondiale a libertăţii presei.

Această zi a fost proclamată de Adunarea Generală a ONU, în anul 1993, în urma unei recomandări adoptate în cadrul celei de-a XXVI-a sesiuni a Conferinţei Generale a UNESCO în anul 1991.

Comentarii

loading...