13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăTomac, PMP: "Acțiunile lui Răzvan Cuc, o bombă pusă sub fundația Parlamentului”

Tomac, PMP: “Acțiunile lui Răzvan Cuc, o bombă pusă sub fundația Parlamentului”

Liderul PMP, Eugen Tomac, se implică în scandalul de la TAROM, unde directoarea companiei a fost demisă după ce, spune ea, a refuzat să țină la sol mai multe avioane în care se aflau parlamentari care urmau să voteze moțiunea de cenzură prin care Guvernul Dăncilă a fost demis joia trecută.

“Acțiunile lui Răzvan Cuc, o bombă pusă sub fundația Parlamentului

Acţiunile ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, aşa cum au fost ele dezvăluite de şefa destituită a Tarom, reprezintă un veritabil atentat la democraţie. S-au dorit a fi o bombă pusă sub fundaţia Parlamentului, atentatul fiind însă dejucat de parlamentarii Opoziţiei şi de curajul fostei şefe Tarom sunt mârşăvii demne de Venezuela lui Hugo Chavez sau Rusia lui Vladimir Putin. E dovada cea mai clară că PSD-iştii nu au nimic sfânt şi nu s-ar da în lături de la nimic pentru a se păstra la guvernare.

În condiţiile acestei disperări evidente a Vioricăi Dăncilă şi a ţuţărilor tip Cucul căzut din vârf de nuc, e absolut halucinant că sunt unii care ne spun că ar fi mai bine să mai ţinem Guvernul pe perfuzii până prin aprilie – mai anul viitor tocmai pentru a avea şi şeful lor, aflat în dificultate, un narativ de campanie de doi lei.

Acţiunile lui Cuc, demne de o reîntâlnire subită cu inventatorul său politic, Liviu Dragnea, arată de ce este absolut ca parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură să susţină şi învestirea rapidă a viitorului Guvern Orban. În caz contrar, un incompetent precum Răzvan Cuc taie şi spânzură în continuare prin Ministerul Transporturilor. Încă problema cea mare nu este că nu e în stare să facă nimic, ci că, mai rău, asemenea indivizi dau, acum, ultimele „tunuri”, scrie Tomac pe Facebook.

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă