Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tomac: Schimbarea Guvernului Dăncilă chiar înainte de alegerile prezidenţiale, o soluţie bună

Tomac: Schimbarea Guvernului Dăncilă chiar înainte de alegerile prezidenţiale, o soluţie bună

ALDE nu va părăsi guvernarea, crede preşedintele PMP, Eugen Tomac. El a declarat la RFI că schimbarea Guvernului înainte de alegerile prezidenţiale sau după scrutinul din toamnă ”este o soluţie mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria”.

Rl online 0 comentarii

Eugen Tomac se aşteaptă ca ALDE să rămână în coaliţia de guvernare alături de PSD.

”Nu cred că ALDE părăseşte guvernarea. Un partid cu 4% cât a obţinut la ultimele alegeri nu-şi permite să plece în acest moment de la guvernare, dintr-un motiv foarte simplu, pentru că oricum în interiorul lor majoritatea optează pentru rămânerea la guvernare, în condiţiile în care ALDE a decontat tot ceea ce politic a reuşit să ”implementeze” împreună cu PSD în ultimii ani. Deci ALDE nu are nici o perspectivă în afara guvernării”, spune el.

Preşedintele PMP declară că Executivul Dăncilă trebuie demis.

”Acest Guvern, această majoritate trebuie să plece oricând vom vota o moţiune de cenzură, pentru că este un act de patriotism să trimiţi acest Guvern de deliranţi în Opoziţie (...). Schimbarea unui Guvern chiar înainte de alegerile prezidenţiale sau după alegerile prezidenţiale este o soluţie mult mai bună decât ceea ce avem la ora actuală la Palatul Victoria”, considerp liderul PMP.

Întrebat de ce ar vrea Opoziţia să preia puterea acum, în condiţiile în care situaţia actuală îi convine, Eugen Tomac a răspuns: ”Da, dar eu nu cred că a face politică doar vânând erorile celor care şi-au asumat actul de guvernare şi nu au realizat nici un sfert din ceea ce au promis este o soluţie”.​​

Comentarii

loading...