19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăTraian Băsescu: Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg...

Traian Băsescu: Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe Nicuşor Dan

Traian Băsescu nu uită și nu iartă că PMP nu a fost acceptat în echipa forțelor de dreapta pentru candidaturi comune în București, la Primăria Capitalei și la primăriile de sector.

„Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condiţiile în care PMP l-a propus şi îndrăznesc să spun, l-a impus ca şi candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila. În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie.”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Candidatul PMP îl acuză pe Nicușor Dan că a prezentat un sondaj de opinie mincinos, în care din dreptul său a tăiat cel puțin 10 procente pentru a arăta locuitorilor capitalei că omul susținut de PNL – USR – PLUS capitalizează în acest moment 33% din preferințele electoratului.

„Că mie mi-au tăiat 10 procente este doar o încercare disperată de a redirija voturile mele. Nu se va putea pentru că sunt pe trend de creştere şi nu se ştie când şi unde mă opresc. Drama politică este că reprezentantul PNL şi al neomarxiştilor din USR este pe punctul de a pierde alegerile în favoarea unei primăriţe care este profund coruptă, care timp de 4 ani nu a făcut nimic altceva decât să cumpere voturi cu bani din taxele bucureştenilor şi să mintă.”, susține Traian Băsescu.

Potrivit sondajul de opinie prezentat sâmbătă de forțele de dreapta, Nicușor Dan are în acest moment 33% din intențiile de vot, Gabriela Firea 30,5% iar Traian Băsescu 9%. 11% dintre cei intervievați în cadrul sondajului au spus că încă nu s-au hotărât cu cine să voteze pentru funcția de primar general al Capitalei.

Cele mai citite

USR: Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor

Reprezentanţii USR consideră că Guvernul PSD-PNL ''minte'' atunci când spune că reduce facturile românilor şi că, de fapt, continuă să întreţină schema prin care oamenii...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă