11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăTraian Băsescu promite apă caldă și căldură în toată Capitala

Traian Băsescu promite apă caldă și căldură în toată Capitala

Traian Băsescu a depus la Biroul Electoral Municipal dosarul de candidat pentru funcția de primar al Capitalei și așteaptă unda verde pentru a intra în bătălia pentru București cu cei doi candidați favoriți: Nicușor Dan, susținut de PNL, USR și Plus, și Gabriela Firea, candidatul PSD și primar în funcție.

„Mi-am depus candidatura, sper că sunt îndeplinite toate condiţiile şi de acum la luptă politică. Am o analiză pe electorat și vă pot spune că voi face peste 30 la sută în opţiunea de vot. Vom vedea dacă asta va fi suficient, dar voi face peste 30 la sută.”, a spus sigur pe el fostul președinte al României.

Primar general al Capitalei în perioada 2000 – 2004, Traian Băsescu i-a anunțat pe bucureșteni că revenirea sa în fruntea Municipiului București le va aduce acestora apă caldă și căldură.

„Au rămas la stadiul la care le-am lăsat. Am făcut contorizarea în mandatul meu, am modernizat şi automatizat cele 756 de puncte termice şi de atunci s-a ştiut că RADET-ul va intra în faliment odată cu contorizarea la scară de bloc. Nu s-a făcut nimic. Trebuiau aduse în spatele noilor puncte termice centrale de cvartal.”, explică Băsescu.

Cât privește punctele tari și slabe ale candidaților Nicușor Dan, Gabriela Firea și Traian Băsescu, actualul euro-deputat a transmis pe un ton șugubăț că bucureștenii le vor afla în timpul campaniei electorale pentru Primăria Capitalei.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă