Trezorierul PSD, explicații după acuzele DNA

Trezorierul PSD, explicații după acuzele DNA

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, explică situația reală, după ce a fost acuzat de conflict de interese, pus sub control de Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Rl online 0 comentarii

“Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul “pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!
În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?”, a scris Drăghici pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

loading...