Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader, în vizită la Jilava

Tudorel Toader, în vizită la Jilava

Toader şi omologul său croat Dražen Bosniakovic au vizitat luni Penitenciarul Jilava şi au discutat despre activităţile de reintegrare socială desfăşurare cu persoanele private de libertate, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate și despre paza permietrului.

Iulian Budușan 0 comentarii

"În debutul vizitei a fost realizată o prezentare a Penitenciarului Bucureşti-Jilava, menţionându-se aspecte privitoare la structura fizică a unităţii, organigramă, activităţile de reintegrare socială desfăşurare cu persoanele private de libertate, regimurile de executare a pedepselor privative de libertate, precum şi paza perimetrului de deţinere. De asemenea, ministrul justiţiei, prof.univ.dr. Tudorel Toader, a relatat pe scurt demersurile iniţiate de Ministerul Justiţiei în vederea soluţionării problemelor cu care se confruntă sistemul penitenciar", anunţă Ministerul Justiţiei.

Întâlnirea a reprezentat o oportunitate deosebită atât pentru consolidarea relaţiilor bilaterale cât şi pentru schimbul de bune practici în domeniile comune de interes, conform MJ.

 Din delegaţia română au mai făcut parte: conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, Ministerul Justiţiei şi comisar şef de penitenciare Marian Dobrică, director general, Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Din delegaţia croată au făcut parte: JuroMartinovic, secretar de stat, Ivan Crncek, consilier personal al ministrului justiţiei, Sedina Dubravcic, şeful cabinetului ministrului justiţiei, iar din partea Ambasadei Republicii Croaţia la Bucureşti a participat ambasadorul Davor Vidis.

Comentarii

loading...