Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudose:" Nu am avut o relaţie specială cu George Maior şi Florian Coldea"

Tudose:" Nu am avut o relaţie specială cu George Maior şi Florian Coldea"

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, la Antena 3 că are o ”relaţie instituţională” cu serviciile, săptămânal fiind în atribuţiile sale să interacţioneze cu acestea.

Iulian Budușan 0 comentarii

Premierul Mihai Tudose a afirmat că nu a ”tăiat porci cu nimeni pe acolo” şi nu a fost ”la cumetrii”. El a spus că nu are o relaţie specială cu George Maior şi Florian Coldea, dar că aceştia i-au fost profesori.  

Întrebat de relaţia pe care o are cu serviciile, premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, că are o relaţie instituţională.

”Eu nu am tăiat porci cu nimeni pe acolo, nu am cărat sticle de vin pe acolo. Sunt instituţii ale statului şi sunt în regulă. (...) Am o relaţie instituţională cu serviciile. Măcar o dată pe săptămână am obligaţia să interacţionez. A făcut şcoala acolo. Jumătate sunt civili. O parte dintre ei sunt jurnalişti. Am fost prima promoţie. Nu am avut o relaţie specială cu George Maior şi Florian Coldea. Au fost cei care ne-au predat şi le-am predat lucrarea. Nu înseamnă că sunt prieten, duşman cu ei. Am făcut un doctorat acolo, în securitate naţională. Nu l-am făcut ca să câştig mai mult, ci pentru mine. Nu m-a racolat nimeni acolo. Cât am fost ministru al Economiei, am vorbit cu domnul Coldea de câteva ori. Nu am fost la cumetrii, la Revelioane împreună, nu am tăiat porci, nu am fost în vie”, a declarat premierul.

Acesta a afirmat că nu-şi mai permite nimeni ”să facă lucrurile despre care se crede că se făceau”, dar că el nu a simţit ”nicio presiune”.

În plus, Tudose a afirmat că este destul de greu de ”teleghidat”.

„Sunt destul de greu de teleghidat, totuşi. Destul de greu de trimis după fentă. Dar nu a încercat nimeni. Sau poate na, nu am fost păcălit, eu nu am simţit”, a mai spus Tudose.

 

Comentarii

loading...