Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan: Dăncilă să-şi înainteze demisia sau să vină de urgenţă în Parlament

Turcan: Dăncilă să-şi înainteze demisia sau să vină de urgenţă în Parlament

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că premierul Viorica Dăncilă trebuie să-şi înainteze demisia sau să vină cu Guvernul pentru vot în Parlament.

Rl online 0 comentarii

"Demisia Vioricăi Dăncilă, vot pentru restructurare în Parlament sau vot pentru moţiunea de cenzură. Acestea sunt trei ipoteze pentru următoarea perioadă care să scoată România din criza creată de incompetenţă, populism şi corupţie. Dacă România mai înseamnă ceva pentru doamna Dăncilă, ar trebui să-şi înainteze demisia sau să vină de urgenţă în Parlament", a susţinut Turcan, într-o declaraţie transmis de Agerpres.

Ea a spus că guvernarea PSD - ALDE a eşuat în toate domeniile, inclusiv în politică.

"Soluţia onestă şi responsabilă o reprezintă moţiunea de cenzură, semnată şi votată de minimum 234 de parlamentari, aspect deja perfect fezabil în actualul context. Fuga de răspundere a doamnei Dăncilă într-un astfel de moment este la fel de condamnabilă ca şi guvernarea împotriva românilor furnizată de PSD - ALDE. Şi ALDE şi PSD şi-au consumat orice resursă de credibilitate", a afirmat Turcan.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, solicitând ca această procedură să fie declanşată. Totodată, el a anunţat nu acceptă nicio propunere de remaniere a Guvernului.

Comentarii

loading...