Turcan explică de ce îi susține pe Cîțu la șefia PNL

Turcan explică de ce îi susține pe Cîțu la șefia PNL

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a explicat decizia de a-l susţine pe Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului, ea spunând că liberalii au pierdut alegerile parlamentare.

Romania libera 0 comentarii

„Să nu uităm totuşi că Partidul Naţional Liberal a pierdut alegerile parlamentare după ce a trecut, totuşi, cu bine România prin cea mai grea criză sanitară, urmată de o criză economică şi după un PSD arogant şi incompetent. Asta înseamnă că oarecum mesajele şi strategia PNL nu au mai prins la oameni, nu au avut suficientă încredere în noi astfel încât să putem să formăm singuri guvernarea şi de multe ori bazine electorale puternice, cum este cel de la Sibiu, de unde provin, au fost afectate de lipsa de încredere în direcţia pe care merge PNL la nivel naţional”, a afirmat Raluca Turcan, luni seară, la Antena 3.

Întrebată dacă este o întâmplare faptul că mulţi dintre liberalii apropiaţi preşedintelui Klaus Iohannis îl susţin pe Florin Cîţu pentru preşedinţia PNL, Turcan a răspuns că liberalii sunt „într-un parteneriat cu şeful statului, dar şi cu Uniunea Europeană".

Ludovic Orban a demisionat din funcția de prim-ministru după ce PNL s-a poziționat al doilea la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dar a continuat să conducă partidul și a primit funcția de șef al Camerei Deputaților.

Comentarii

loading...