Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turcan, la Adunarea Regională PNL: Succesul moţiunii înseamnă eliminarea unei bariere

Turcan, la Adunarea Regională PNL: Succesul moţiunii înseamnă eliminarea unei bariere

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, la Adunarea Regională PNL Bucureşti – Ilfov, că s-a negociat şi în cursul zilei pentru succesul moţiunii, astfel încât, de mâine, Guvernul Dăncilă ”să fie istorie”.

Rl online 0 comentarii

”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee”, a spus Turcan, precizând că succesul moţiunii ar însemna ”eliminarea unei bariere”. În plus, Turcan afirmă că moţiunea nu este ”un moft”.

”Stimaţii mei prieteni liberali, vreau să ştiţi că venim din tranşee. Astăzi am negociat încă o dată, aşa cum am făcut în multe zile în momentul pregătirii moţiunii de cenzură, om cu om, parlamentar cu parlamentar, susţinător cu susţinător al fiecărei zile pe care România poate să o câştige în drumul pro-european, astfel încât de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie”, a declarat Raluca Turcan.

Aceasta i-a întrebat pe participanţii din sală dacă sunt pregătiţi pentru căderea Guvernului.

”Sunteţi pregătiţi ca de mâine Guvernul Dăncilă să devină istorie şi Partidul Naţional Liberal să dea României o guvernare pro-europeană, bună, cu bunăstare şi dezvoltare pentru fiecare cetăţean? Sunteţi pregătiţi ca, om cu om, român cu român să fie adus în slujba unei Românii normale şi prospere în al doilea mandat de preşedinte pentru Klaus Iohannis?”, i-a întrebat Turcan pe participanţii la întrunire.

Deputatul liberal consideră că succesul moţiunii este extrem de important.

”Succesul moţiunii de mâine înseamnă eliminarea unei bariere care până acum a stat ca obstacol fundamental  într-un proiect care putea să ducă România aproape de nivelul de trai din Uniunea Europeană, aproape de partenerii noştri occidentali, aşa cum Klaus Iohannis putea şi ştie să o facă. Din nefericire, trei ani de zile preşedintele nostru, un preşedinte bun şi eficient a fost blocat şi sabotat, s-a urmărit diminuarea atribuţiilor prezidenţiale”, a mai spus Turcan.

Aceasta a explicat că moţiunea nu este ”un moft”.

”Moţiunea de cenzură de mâine nu este un moft şi vreau să reţină fiecare om care crede, cinic vorbind, poate politicianist, că ar fi bine să o lăsăm pe Viorica Dăncilă că avem în cine trage, că e carne de tun, că e vai de capul ei. Însă, din nefericire, fiecare zi în plus la guvernare dăunează”, a afirmat deputatul liberal.

Reuniunea are loc la Romexpo, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Comentarii

loading...