Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Inquam photos

FOTO: Inquam photos

Turcan: PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD – construcţia de grădinițe

Vicepremierul Raluca Turcan susţine că Guvernul preia ”cu responsabilitate” un proiect tergiversat de PSD – construcţia de grădiniţe - şi se angajează să construiască 180 de astfel de unităţi, în următorii doi ani.

Rl online 0 comentarii

Turcan a postat, vineri, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Guvernul PNL preia cu responsabilitate un proiect tergiversat de PSD - construcţia de grădiniţe”

”Bani pentru construcţia de noi grădiniţe, formarea personalului şi dotări avem la dispoziţie încă din 2007, printr-un Acord-cadru cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. PSD a ignorant însă aceste fonduri. Guvernul PNL a salvat banii aflaţi la dispoziţia ţării noastre, prelungind cu doi ani, printr-o Hotărâre de Guvern, Acordul-cadru. Indiferenţa fostelor guverne, bâlbâielile miniştrilor de la Educaţie, lipsa unei legislaţii coerente în domeniul achiziţiilor, dar şi modificările aduse sectorului de construcţie au întârziat punerea în practică a unui proiect aşteptat de zeci de mii de părinţi” a scris Turcan pe Facebook.

Potrivit acesteia, mai sunt de construit încă 180 de grădiniţe în următorii doi ani.

”Ce nu au reuşit fostele guverne în ultimii 13 ani, se angajează Guvernul PNL să facă în următorii doi”, a mai afirmat vicepremierul.

Comentarii

loading...