UDMR strigă ”Rușine, USR!”, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Hegedüs Csilla!

UDMR strigă ”Rușine, USR!”, prin intermediul purtătorului de cuvânt, Hegedüs Csilla!

”Nu e campanie, acum nu mai vorbiţi limba maghiară, acum ne puteţi jigni”, a scris pe Facebook, .Hegedüs Csilla, purtătorul de cuvânt care anul trecut spunea despre Traian Băsescu că este un trădător informator și securist.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

”Iată cadoul oferit de USR comunităţii maghiare cu ocazia Rusaliilor. Off, nu e campanie, acum nu mai vorbiţi limba maghiară, acum ne puteţi jigni...ruşine”, a scris, duminică, pe Facebook, Hegedüs Csilla.

Deputatul USR Lucian Viziteu, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi membru în Comisia de control al activităţii SRI, afirmă că "majoritatea pesedistă refuză să aprobe rapoartele SRI în Parlament ca să nu afle românii despre extremismul etnic din Transilvania".

”Majoritatea pesedisto-aldistă-udemeristă a refuzat de fiecare dată în ultimii 4 ani să aprobe rapoartele anuale ale Serviciului Român de Informaţii, pentru că acestea conţin informaţii oficiale îngrijorătoare despre ameninţările reprezentate de extremismul etnic din Transilvania. Dacă aceste informaţii ar fi devenit publice, acest lucru ar fi putut deteriora relaţiile politice dintre PSD şi UDMR-ului. În ultimii ani, PSD şi ALDE au făcut numeroase concesii UDMR şi chiar au promovat sau susţinut prin artificii parlamentare iniţiative legislative care încalcă Constituţia României. Au făcut acest lucru pentru a-şi asigura sprijinul în Parlament”, avertizează Lucian Stanciu-Viziteu, într-un comunicat transmis News.ro.

El arată că rapoartele din 2015, 2016, 2017 şi 2018 nu sunt aprobate de Parlament nici acum, aşa cum cerea legea.

În urmă cu un an, același purtător de cuvânt a UDMR, Hegedus Csilla, spunea despre  Traian Băsescu că este un trădător care a înșelat milioane de oameni.

„Petrov, informatorul securist. Și-a trădat propriul partid, a răsturnat guvernul Ungureanu, căci nimeni nu se poate îndoi că totul a fost făcut cu acordul și încurajarea lui. Asta i-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist. Cu acest trecut, nu poți fi decât rușinat, înroșit și tăcut. Dar Petrov nu știe de rușine. Iar noi nu-l credem pentru că nu credem securiștii. El e trădătorul, a înșelat milioane de oameni”, declara, în postarea sa, Hegedus Csilla.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...