Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un deputat USR condamnă PNL pentru transferurile de primari PSD

Un deputat USR condamnă PNL pentru transferurile de primari PSD

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a declarat că, în ultimele zile, peste 30 de primari social democraţi s-au transferat la PNL.

Rl online 0 comentarii

Moșteanu apreciază, în aceste condiții, că liberalii "nu au înţeles nimic" din votul la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

"Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseişti - primari şi viceprimari PSD transferaţi deja. La Piteşti, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iaşi, PSDistul Chirica. Prin toţi aceşti primari, pesedismul supravieţuieşte", scrie Moșteanu pe pagina sa de Facebook.

Moşteanu, candidat al USR pentru funcţia de primar al municipiului Piteşti, adaugă că România nu poate fi reconstruită "cu aceiaşi oameni care au ţinut comunităţile noastre în subdezvoltare".

"PNL nu a înţeles nimic din votul la europarlamentare şi prezidenţiale. Nu putem reconstrui România, comunele şi oraşele noastre, cu aceiaşi oameni care au ţinut comunităţile noastre în subdezvoltare şi au încurajat 4 ani regimul lui Dragnea. Nu au făcut nimic 30 ani. Vor face ei mai bine acum?", scrie deputatul.

El adaugă şi o listă de 55 de primari "traseişti", conform informaţiilor apărute în presă.

Comentarii

loading...