Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Un fost consilier al PSD susține că n-a fost plătit și a anunțat executorii judecătorești

Anton Pisaroglu, fost consultant politic al PSD și al Voricăi Dăncilă, a reclamat că partidul nu i-a plătit serviciile deja prestate.

Mihai Diac 0 comentarii

Executorii judecătorești au ajuns la sediul PSD, cerând plata unor sume datorate fostului consultant politic Anton Pisaroglu. 

Acesta a reclamat faptul că, deși a prestat, în anul 2019, servicii de consiliere către PSD și către Viorica Dăncilă, aceste servicii nu i-au fost plătite nici până în acest moment.

Pe de altă parte, în iunie 2019, Anton Pisaroglu a fost, într-adevăr, numit în funcția de consilier onorific pentru relații internaționale al Vioricăi Dăncilă, în baza unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Totuși, potrivit acelei decizii, funcția atribuită lui Pisaroglu avea caracter onorific și, drept urmare, era neremunerată.

„În temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1 – Se acordă domnului Anton Pisaroglu calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pentru relaţii internaţionale.

Art. 2 – Activitatea domnului Anton Pisaroglu este neremunerată”, preciza Decizia 108 a premierului Viorica Dăncilă, publicată la data de 5 iunie 2019 în Monitorul Oficial.

Anton Pisaroglu ar fi fost eliberat din funcția de consilier la Guvern abia la sfârșitul anului 2019, de Ludovic Orban, în momentul în care acesta a devenit prim-ministru.

Comentarii

loading...