Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

K. Simson

K. Simson

Undă verde pentru Kadri Simson, comisarul propus pentru Energie

Undă verde pentru Kadri Simson, transmite Adina Vălean, cea care a condus evaluarea audierii acesteie

Redacția Online 0 comentarii

“În această după-amiază am condus evaluarea audierii Comisarului desemnat pentru energie, doamna Kadri Simson (Estonia). În urma acestei ședințe, am decis împreună cu o majoritate de două treimi a coordonatorilor grupurilor politice să dăm undă verde candidaturii sale. În continuarea procedurii, comisia ITRE va redacta o scrisoare care va conține evaluarea punctuală a răspunsurilor candidatei, precum și decizia pozitivă... asupra candidaturii.

Portofoliul doamnei Simson este de o importanță majoră pentru viitorul energetic al Uniunii Europene. De aceea, îi urez succes pe parcursul mandatului său și o strânsă cooperare cu Parlamentul.” - Adina Vălean, euro parlamentar român PNL, Președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie

Comentarii

loading...