Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Unul dintre premianții PSD îi va reprezenta și pe alegătorii USR-PLUS

Unul dintre premianții PSD îi va reprezenta și pe alegătorii USR-PLUS

În multe județe, USR-PLUS nu a reușit prea mare lucru în alegerile locale. Există Consilii Județene cu niciun consilier din această formațiune.

Marius Ghilezan 0 comentarii

Pentru că la Vâlcea nu există niciun consilier județean USR-PLUS, noul și vechiul președinte al CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, invitat la televiziunea Accent TV, a spus că nu e nimic, el îi va reprezenta și pe alegătorii USR-PLUS.
„Nu e nicio problemă, voi reprezenta eu şi alegătorii USR, pentru că eu nu privesc investițiile prin culoarea carnetului de partid. Drumurile nu au culoare politică. Nu ştiu ce culoare are USR, dar o să-i reprezint şi pe ei în Consiliu Judeţean, pentru că sunt vâlceni. Îi vom reprezenta pe toţi pentru că până la urmă binele se face pentru toţi.” 
Rădulescu a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Judeţean cu cca 20.000 de voturi faţă de cel de-al doilea clasat, PNL-istul Cristian Buican, anunță revista Qmagazine.
PSD are majoritatea în Consiliul Județean. Nu are nevoie de nicio alianță.
 

Comentarii

loading...