Florin Iordache

Florin Iordache

USR a pus muzică simfonică în comisia condusă de Iordache, pentru a sabota ședința

La ședința de marți, 19 decembrie, a comisiei parlamentare pe care o conduce Florin Iordache, USR a încearcat să împiedice lucrările printr-o metodă inedită.

Mihai Diac 0 comentarii

Nemulțumit de faptul că nu a fost lăsat să vorbească, deputatul USR Stelian Ion a adus o boxă pe care a conectat-o la laptop și difuzează muzică simfonică. Discuțiile continuă în comisie, pe tema secției speciale de investigare a magistraților, deși parlamentarii se înțeleg mai greu din cauza muzicii.

"Domnule preşedinte, această comisie este o mascaradă. V-am rugat la început să suspendaţi sedinţa şi reluam dupa plen şi asta era. Dumneavoastră vă comportaţi ca şi cum nu am exista. Mascarada trebuie să fie însoţită de note muzicale. În seara asta o să ascultam Bach", a spus deputatul USR Stelian Ion înainte de a pune ”Requiem” de Mozzart.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a solicitat chemarea unui medic psihiatru, iar după câte minute i-a cerut președintelui Iordache să le solicite parlamentarilor USR să pună muzică de Vivaldi. „O să fie un recviem, pentru că ați îngropat justiția, ați pus beton peste”, a fost răspunsul lui Stelian Ion.

Parlamentarii PSD și UDMR îl acuză pe Stelian Ion că își bate joc de parlament. „Ați depășit o limită a decenței”, a afirmat Robert Cazanciuc, solicitându-i colegului de la USR să dea volumul mai încet.

În replică, Stelian Ion i-a acuzat pe parlamentarii puterii că au transformat parlamentul într-o bătaie de joc.

Dezbaterile continuă pe legea 304/2004 privind organizarea judiciară.

Comentarii

loading...