Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

USR ar dori un referendum pentru modificarea Constituției în luna august

USR ar dori un referendum pentru modificarea Constituției în luna august

Conducerea USR a anunțat, duminică, posibilitarea organizării unui referendum în luna august.

Mihai Diac 0 comentarii

Liderii USR ar dori un referendum prin care să se decidă dacă populația României acceptă ideea modificării Constituției, prin introducerea în textul acesteia a faimoasei condiții "Fără penali".

Această inițiativă legislativă a fost lansată de USR acum un an și ar duce, dacă ar fi aprobată, la interzicerea candidaturii la o serie de funcții din statul român a presoanelor care au fost condamnate la pedepse privative de libertate.

Referendumul va fi organizat doar după ce proiectul legislativ de modificare a Constituției ar fi aprobat de Parlamentul României.

Comentarii

loading...