Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

USR cere declasificarea raportului prezentat de Carmen Dan privind protestul din 10 august

USR cere declasificarea raportului prezentat de Carmen Dan privind protestul din 10 august

Uniunea Salvaţi România, a transmis, luni, pe Facebook că ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să răspundă la mai multe întrebări despre mitingul din 10 august. Partidul îi cere ministrului declasificarea raportului prezentat, „ în caz contrar va ataca decizia în instanţă”

Iulian Budușan 0 comentarii

"Carmen Dan a fugit de la conferinţa de presă de ieri ca să nu răspundă la întrebările jurnaliştilor. Va fi obligată să răspundă, mâine (marţi - n.r.), în faţa Comisiei de apărare din Parlament. 1. De ce şi-a întrerupt concediul şi a fost la sediul MAI în seara de 10 august, dacă nu influenţat în niciun fel în intervenţia jandarmeriei? 2. Unităţile teritoriale ale jandarmeriei se dislocă la ordinul Ministrului de Interne. A dat ordinul pentru deplasarea la Bucureşti a unităţilor din Dolj şi Prahova şi alte 2 judeţe. Dacă da, de ce? 3. A avut în seara de 10 august convorbiri/mesaje în orice formă, cu Cazan, Sindile, Paraschiv? Dacă da, care e conţinutul acestora? 4. S-a întrunit, chiar şi informal, un comitet operativ pentru mitingul din 10 august? Dacă a fost informal, există documente oficiale care să consemneze ce s-a discutat/decis? 5. Cine a decis clasificarea ca secret de serviciu a raportului şi de ce dacă informaţiile de la serviciile de informaţii erau doar generalităţi?", au transmis, luni reprezentanţii USR pe pagina oficială de Facebook.

Uniunea Salvaţi România îi cere ministrului de Interne şi declasificarea raportului asupra evenimentelor din 10 august, în caz contrar, formaţiunea va ataca în instanţă refuzul ministrului Carmen Dan.

Comentarii

loading...