Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Barna, președintele USR

Dan Barna, președintele USR

USR: Implicarea Poliției în distribuirea Luminii de Paști creează confuzie în rândul populației

Uniunea Salvaţi România (USR) consideră că anunțul ministrului de Interne, conform căruia polițiștii vor avea acțiuni religioase în noaptea de Înviere, este de natură să genereze confuzie în rândul populației României.

Mihai Diac 0 comentarii

"Implicarea cadrelor Ministerului de Interne într-un efort naţional care contravine tuturor recomandărilor oficiale privind distanţarea socială, tuturor prevederilor, teoretic obligatorii, din ordonanţele militare emise până acum o considerăm inoportună şi imprudentă. Semnalul pe care ministrul de interne Marcel Vela l-a transmis în această seară este unul generator de confuzie în rândul populaţiei, care, pe bună dreptate, se va întreba când vorbesc autorităţile serios. Atunci când insistă pentru distanţare socială sau atunci când creează excepţii", menționează USR într-o postare pe Facebook.

Mesajul a fost postat marți seară, după ce ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat într-o intervenție televizată că angajații MAI vor participa la acțiunea de distribuire a Luminii sfinte, în noaptea Paștelui ortodox.

Comentarii

loading...