Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

USR își anunță următoarele priorități: Propunerea candidaților pentru alegerile locale din 2020

USR își anunță următoarele priorități: Propunerea candidaților pentru alegerile locale din 2020

Alianţa USR-PLUS a anunţat, marţi, că va propune candidaţi unici la alegerile locale din 2020 în Bucureşti şi în toată ţara, iar candidaţii vor fi aleşi în lunile următoare.

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

 ”Este esenţial ca partidele care au luptat în ultimii ani împotriva PSD să îşi unească forţele şi să susţină candidaţii cu cele mai mari şanse”, au transmis reprezentanţii Alianţei. Pentru Bucureşti, alegerea va fi făcută între Nicuşor Dan, pe careîl va susţine USR, şi Vlad Voiculescu, susţinut de PLUS.

 
”Alianţa USR PLUS va propune candidaţi unici la alegerile locale din 2020 în Bucureşti şi în toată ţara. Candidaţii vor fi aleşi în lunile următoare printr-un proces democratic şi pe baza unui regulament stabilit de comun acord. În condiţiile în care legea nu se va schimba şi primarii vor fi aleşi într-un singur tur este esenţial ca partidele care au luptat în ultimii ani împotriva PSD să îşi unească forţele şi să susţină candidaţii cu cele mai mari şanse, candidaţi integri şi competenţi”, a anunţat, marţi, pe pagina de Facebook, Alianţa 2020 USR-PLUS.

Reprezntanţii Alianţe spun că, în Bucureşti, vor propune ”candidatul cu cele mai mari şanse să o învingă pe Gabriela Firea”.

”Nicuşor Dan poate fi un potenţial candidat, el trebuie să se înscrie în procesul Alianţei USR PLUS de desemnare a candidatului unic pentru primăria Bucureşti”, au mai transmi reprezentanţii Alianţei 2020 USR-PLUS.

Conferinţa Municipală USR Bucureşti a decis, în 13 octombrie, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei.

În 1 august, PLUS a decis că fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este candidatul la Primăria Municipiului Bucureşti, decizia fiind luată cu votul a 96,30% din voturile membrilor cu drept de vot ai filialei din Capitală.

Comentarii

loading...