Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Va fi ședință de Guvern miercuri, 15 iulie. Ar putea fi prelungită starea de alertă

Va fi ședință de Guvern miercuri, 15 iulie. Ar putea fi prelungită starea de alertă

Miercuri, 15 iulie, sunt programate o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență și apoi o ședință de Guvern, ambele sub conducerea premierului Ludovic Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit site-ului Guvernului României, în ziua de miercuri, 15 iulie, este anunțată participarea premierului Ludovic Orban la ședința Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), începând cu ora 16.

După cum se știe, premierul Orban deține și funcția de președinte al CNSU.

Imediat după aceea, tot miercuri, 15 Iulie, de la ora 17.30, este programată o ședință de Guvern, care va fi, de asemenea, condusă de premierul Orban.

Potrivit unor surse neoficiale, la aceste două reuniuni ar urma să se elaboreze decizia privind prelungirea stării de alertă în România cu încă o lună de zile, în contextul crizei coronavirusului.

Comentarii

loading...