Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Valeriu Steriu: ,,Nici gând să ne agăţăm de putere''

Valeriu Steriu: ,,Nici gând să ne agăţăm de putere''

"Nici gând să ne agăţăm de putere'', a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Nici gând să ne agăţăm de putere. Conform Constituţiei, suntem în totalitate în respectul ei, avem în clipa de faţă absolut toate punctele din Constituţie analizate de oameni care se pricep foarte bine la acest lucru. Dacă se doreşte de către Opoziţie să schimbe Guvernul, o poate face prin moţiune de cenzură. (...) În primul rând, aşteptăm peste două zile să vedem cu privire la numirea miniştrilor interimari, ce părere are Curtea Constituţională. Este aceea care are în final ultimul cuvânt în această dispută. Noi suntem convinşi că ne va da dreptate şi că imediat domnul preşedinte Iohannis va trebui să accepte cele trei numiri de miniştri interimari. Imediat după aceea, cu siguranţă, la nivelul unui Comitet Executiv al PSD vom stabili paşii următori", a afirmat Steriu la RFI, potrivit Agerpres. 

Potrivit lui Steriu, mai mulţi parlamentari de la ALDE şi-au anunțat intenţia de a vota alături de social-democrați.

"Voturile din Parlament, vom vedea cum vor veni, sunt foarte mulţi parlamentari de la ALDE care deja şi-au declarat intenţia de a vota alături de noi mai departe. Aşteptăm în această săptămână şi în ALDE să se liniştească apele şi să aleagă drumul pe care vor să meargă", a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.

Comentarii

loading...