19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăVanghelie: "Ponta, Ilie Sârbu și George Maior făceau liste cu persoanele care...

Vanghelie: “Ponta, Ilie Sârbu și George Maior făceau liste cu persoanele care urmau să fie arestate”

Marian Vanghelie susține ca Victor Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și i-a cerut să-l pună ministrul Justiției. Într-un interviu acordat Antena 3, Vanghelie a spus că „Victor Ponta și-a bătut joc de PSD”. Potrivit lui Vanghelie, Liviu Dragnea are și el o vină pentru situația actuală. 

„Suntem în anul 2018, mulți colegi de-ai mei sunt în pușcărie pentru aceste negocieri făcute de unii și acceptate de alții”, a spus Vanghelie.

„Lucrurile sunt mizerabile, vor apărea dovezi. (…) El l-a trimis pe Ioan Rus la Bruxelles să negocieze și să-i spună lui Kovesi că o susține la DNA. Nu numai că a susținut-o pe doamna Kovesi, a încercat să-i păcălească pe toți”, a susținut Vanghelie.

„Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției. Văzând că nu poate să ajungă ministru, Ponta a venit cu varianta să o punem pe Bica secretar de stat din partea PSD”, a dezvăluit Marian Vanghelie.

„A susținut-o pe Bica(…). Victor Ponta a știut întotdeauna cât și unde și cum să-l vândă pe Mircea Geoană”, a acuzat fostul primar al Sectorului 5.

Marian Vanghelie susține că exista o listă cu 15 persoane ra o lista de 15 persoane, unele incomode, din partea lui Ponta si una din partea sistemului.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Decizia lui Nicușor Dan de a elimina linia STB 336, fiasco în trafic. Locuitorii din Militari, rămași fără autobuz care să-i ducă la...

Locuitorii din cartierul bucureștean Militari au rămas fără singurul autobuz care îi transporta până în fața Spitalului Universitar. Decizia lui Nicușor Dan de a...

Enigma doctorului Socrates

Un tânăr înalt, brunet și timid stă deoparte și examinează viața din jurul lui pentru a-i da un sens, așa cum îi îndruma Socrate...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă