Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Varujan Vosganian: ALDE continuă discuțiile cu Pro România

Varujan Vosganian: ALDE continuă discuțiile cu Pro România

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, afirmă că discuţiile cu Pro România vor continua, chiar dacă informaţiile privind o posibilă alianţă au provocat nelinişte pe scena politică, potrivit Agerpres.

Andreea Andrei 0 comentarii

"Îmi dau seama că o posibilă alianţă între ALDE şi Pro România creează nelinişte în scena politică, pentru că o astfel de alianţă obligă celelalte partide la atitudinile clare faţă de actul de guvernare, fie în sensul contestării, fie al sprijinirii explicite sau implicite ale guvernării. Din acest motiv, se încearcă prin diverse modalităţi împiedicarea acestei alianţe iar una dintre modalităţi este tentativa de a exagera anumite declaraţii socotindu-le ca fiind tensiuni în relaţia dintre ALDE şi Pro România", a scris  Varujan Vosganian pe Facebook.

Potrivit acestuia, doar câţiva foşti membri ai ALDE, care în prezent fac parte din formațiunea lui Victor Ponta,  se opun unei astfel de alianţe.

"De fapt, singurele declaraţii care nu sunt în spiritul discutat între conducerile celor două partide aparţin unor deputaţi Pro România care au părăsit grupurile parlamentare ALDE înaintea congresului din 2018. Poziţiile acestor parlamentari, care nu sunt mulţi la număr, pot fi de înţeles din moment ce ei au părăsit ALDE şi acum se pun în situaţia de a reîncepe dialogul cu ALDE. Numărul lor este restrâns şi nu reprezintă poziţia Pro România. Nu comentăm declaraţiile lor decât în acest context al biografiei politice proprii şi dialogul nostru cu Pro România merge înainte", se mai arată în postare.

Comentarii

loading...