Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS

FOTO: INQUAM PHOTOS

Vasile Dîncu: Ar fi rațional ca alegerile să se amâne

Vasile Dîncu, președintele interimar al Consiliului Național al PSD, consideră că alegerile locale din 27 septembrie ar trebui amânate cel puțin șase luni din cauza pandemiei de coronavirus.

Petronel Tudor 0 comentarii

Vasile Dîncu nu vede oportună organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie și avansează ca dată potrivită luna martie 2021, la nouă luni de la expirarea mandatelor de patru ani ale aleșilor locali stabiliți prin alegerile din 2016. La o săptămână distanță ar putea avea loc și alegerile parlamentare care, la termen, ar urma să aibe loc în această toamnă.

„Populaţia este îngrijorată. Ne trebuie moarte pentru voturi? Ar fi rațional ca alegerile din 27 septembrie să se amâne. Cea mai bună ocazie ar fi în luna martie, cu o pauză de o săptămână pentru alegerile locale şi parlamentare.”, a declarat Vasile Dîncu într-un interviu la Mediafax.

Depunerea unei moțiuni de cenzură ar amenda greșelile făcute de Guvernul PNL, consideră Dîncu, iar unul dintre motivele pentru care Executivul lui Orban ar trebui să plece ar fi dorința PNL de organizare a alegerilor locale pe data de 27 septembrie.

„Moţiunea de cenzură este o cerere socială, un val de nemulţumire faţă de Guvern. Oamenii îşi doresc asta. Activul de partid vrea sânge, o bătălie la centru pe care să o ducă şi ei. Guvernul trebuie eliminat ca sa nu influenţeze alegerile. Face cadouri în vreme de coronavirus. Nu poţi argumenta căderea Guvernului, doar prin greşelile făcute. Această moţiune trebuie argumentată şi prin dorinţa Guvernului de a face alegeri în vreme de coronavirus.”, a mai spus Vasile Dîncu.

Comentarii

loading...