15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăVicepreședinte ALDE: Avem o coaliţie între partide, nu între persoane

Vicepreședinte ALDE: Avem o coaliţie între partide, nu între persoane

”Între ALDE şi PSD există o înţelegere politică, o coaliţie între partide, nu între persoane. De aceea consider că nu avem ce comenta pe marginea a ceea ce se întamplă în acest moment în PSD”, a scris Marian Cucşa pe pagina sa de Facebook.

Partidul Social Democrat se reuneşte vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30, într-o şedinţă de Comitet Executiv Naţional.

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

 

 
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu a citit întreaga scrisoare a nemulţumiţilor din PSD, dar din câte a înţeles a reieşit că se cere ca PSD să se alinieze cu Iohannis, Opoziţia şi SPP:

“Din cât am citit am înţeles care este cea mai mare supărare din acea scrisoare – să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI, cu SPP, cu DNA şi cu partidele de Opoziţie. Eu, ca preşedinte, nu pot să duc şui nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituţii care nu trebuie să se implice într-un guvern politic. În rest, la CEx o să vorbesc suficient de bine, de mult şi de apăsat”, a spus liderul PSD.

Întrebat dacă îşi dă demisia, Dragnea a răspuns: “Am zis că vorbim după (n.r.: şedinţa CEx)”.

 
 
 
 

 

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...
Ultima oră
Pe aceeași temă