6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăViceprimarul care s-a bătut cu Mutu, exclus din PSD

Viceprimarul care s-a bătut cu Mutu, exclus din PSD

Viceprimarul a declarat pentru Agerpres că este plecat din ţară şi că nu a fost convocat să participe la şedinţa PSD Sector 4.

“Eu nu am fost convocat la o astfel de şedinţă şi nu am primit o hotărâre în acest sens (vizând excluderea – n.r.)”, a precizat el.

Miercuri a fost convocată o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în vederea demiterii viceprimarului Aurelian Bădulescu, însă proiectul de hotărâre a întrunit doar 28 de voturi “pentru” şi 9 “împotrivă”, motiv pentru care acesta a rămas în funcţie.

Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi pentru (două treimi din numărul consilierilor generali).

Pe 30 ianuarie, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El menţiona că decizia a fost luată deoarece Bădulescu nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă