11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Viceprimarul Timișoarei este noul președinte al PNL Timișoara

Cosmin Tabără a primit votul a 238 de electori, în timp ce contracandidatul său, Claudiu Chira, a cumulat 119 voturi, iar 15 buletine au fost anulate. Numărătoarea voturilor continuă pentru stabilirea celorlalte funcţii din Biroul Politic al PNL Timişoara.
A doua conferinţă de alegeri pentru stabilirea noii conduceri a PNL Timişoara a început sâmbătă dimineaţă
în aceeaşi stare de tensiune între taberele principalilor doi candidaţi, la fel ca la conferinţa de la începutul lunii iulie, care a fost anulată. De această dată, membrii cu drept de vot au avut buletine şi brăţări galbene, în baza cărora li s-a permis accesul în sală.

Cosmin Tabără crede însă că cei de la București ar trebui să-și vadă de problemele lor.

„În primul rând, cei de la București ar trebui să se închidă într-o cameră, să fie ei mai calculați decât noi în teritoriu, pentru că ei sunt liderii și până la urma urmei ei au dat linia acestor alegeri interne, din păcate. Cred cu tărie că Bucureștiul trebuie să învețe să își facă treaba la București și să ne lase pe noi. Mă refer la toți, pentru că vedem ceea ce se întâmplă în țară. Cred că este puțin haos în PNL în momentul de față și aceste alegeri au culminat cu lupte interne care au depășit sfera unor alegeri normale, s-a ajuns prea departe și cred că în politică trebuie să negociezi, trebuie să discuți și mai ales să dai un mesaj de unitate, chiar dacă există o competiție. Lucru pe care noi nu l-am văzut”, a mai spus președintele ales al PNL Timișoara.

Despre o eventuală posibilitate ca alegerile de sâmbătă, 31 iulie, să fie anulate, Cosmin Tabără a spus că nu se poate pronunța, dar „Bucureștiul să-și vadă de ale lui, să-și rezolve problemele acolo”.

Ultima oră
Pe aceeași temă