13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăVictor Negrescu atacă Guvernul. Ce greșeli conține PNRR

Victor Negrescu atacă Guvernul. Ce greșeli conține PNRR

„Am avut din nou dreptate! Au greșit și noua formă a Planului Național de Redresare și Reziliență: titlu, formă și structură”, a scris miercuri pe Facebook europarlamentarul PSD.

Acesta susține că în urmă cu o săptămână a atras atenția că forma prezentată de Guvern a PNRR nu poate fi varianta finală pentru că nu corespundea cerințelor europene.

„Astăzi, în ședința de guvern se modifică planul. Au greșit titlul, structura și forma planului. Planul nu corespundea cerințelor europene. Ca urmare a insistențelor noastre publice au mai clarificat partea de responsabilități dar tot nu avem lucrurile bine definite”, a mai scris Victor Negrescu pe rețeaua de socializare.

Social-democratul susține că mai grav este că, nici acum, România nu are o formă finală a PNRR și că sunt în continuare mari probleme. „Planul Național de Redresare și Reziliență se transformă într-un basm”, a conchis Victor Negrescu.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă