Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Victor Ponta: Pro România va vota împotriva stării de alertă

Victor Ponta: Pro România va vota împotriva stării de alertă

Pro România va vota împotriva instituirii stării de alertă, a anunţat miercuri, în plenul Parlamentului, preşedintele partidului, Victor Ponta.

Rl online 0 comentarii

"Există şi voturi împotrivă şi, alături de colegii de la Pro România, aşa cum am votat împotriva legii săptămâna trecută, vom vota şi împotriva acestei proceduri foarte ciudate. Oricine trece de anul II la Facultatea de Drept ştie că în Parlament nu votezi Hotărâri de Guvern. Dar, din punct de vedere politic, vom vota împotrivă, pentru a explica pentru foarte mulţi oameni, care sunt de aceeaşi părere cu noi, că nu facem altceva, nu faceţi dumneavoastră cei care votaţi pentru decât să daţi puteri mai mari unui Guvern - Guvernul Orban, care în ultimele luni a dovedit că este incapabil să-şi apere cetăţenii", a afirmat Ponta, la dezbaterea privind solicitarea premierului de încuviinţare a stării de alertă.

El a spus că nu trebuie date puteri mai mari unui Guvern care "gândeşte cu o minte de miliţian de dinainte de '89, dă amenzi, sancţionează, dar nu sprijină oamenii".

"Acest Guvern s-a opus tuturor măsurilor bune pentru români. Aş fi vrut ca astăzi să votăm să interzicem Guvernului actual să mai vândă muncitori români, buşteni, grâu, să ne vândă pe noi toţi şi viitorul nostru. Din păcate, ni se cere să dăm mai multe puteri unui Guvern pe care noi cei de la Pro România îl considerăm ilegitim, băgat pe gâtul Parlamentului de preşedintele Iohannis ca o formă de şantaj în luna martie, un Guvern pe care trebuie să-l dăm imediat jos, nu să-i dăm mai multe puteri. Aşa că vom vota împotrivă", a explicat Victor Ponta. 

Comentarii

loading...