Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Rădulescu a fost filmat în timp ce îl huiduia pe Marian Oprișan

Cătălin Rădulescu a fost filmat în timp ce îl huiduia pe Marian Oprișan

VIDEO. Cătălin Rădulescu a fost filmat în timp ce îl huiduia pe Marian Oprișan

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost surprins într-o filmare de la Congresul PSD de sâmbătă cum îl huiduie pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan.

Romulus Georgescu 0 comentarii

„N-ai tras pentru partid şi vrei să vorbeşti, bă, nesimţitule? Ieşi afară, nesimţitule. Ai zis că nu tragi pentru partid. Aşa-ţi trebuie. A zis că n-a tras pentru partid ca să intre Dragnea la puşcărie”, a strigat  Cătălin Rădulescu.

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, unul din puținii lideri care l-au criticat pe Liviu Dragnea, a fost huiduit la congresul PSD când dorea să ţină un discurs. Oprişan a urcat pe scenă, a venit la pupitru, i-a salutat pe cei prezenţi. În acel moment, huiduielile şi fluierăturile s-au intensificat, iar Oprişan a renunţat să mai vorbească şi a coborât de pe scenă. „Huo!”, „Du-te acasă, nesimțitule!”, „Lasă-ne!”, ”L-ai trădat pe Dragnea”, s-a auzit din sală în momentul când Oprișan a urcat pe scenă. Oprișan a dat vina, ulterior, pe organizațiile de Dolj, Olt și Teleorman, susținând că el nu se simte jignit. „PSD a fost jignit. Eu voi continua să spun ce gândesc, indiferent dacă le place sau nu unora”, a spus el. ”Eu sunt adversar de multă vreme și nu am fost de acord cu ideile lor, i-au pus pe delegați să se răzbune, fiindcă am fost intrasigent față de Liviu Dragnea și voi rămâne în continuare. Poți să vorbești cu fluierăturile a trei organizații despre principiile PSD. Organizația Olt, Dolj și Teleorman. Da cu premeditare, pentru că eu am anunțat faptul că vreau să vorbesc la Congres, încă de aseară în CEx”, a declarat Marian Oprișan.

 

Comentarii

loading...