17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăVIDEO Iohannis a atacat din nou PSD care ”şi-a dat cu stângul...

VIDEO Iohannis a atacat din nou PSD care ”şi-a dat cu stângul în dreptul”

Șeful statului a salutat cei peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL care participă la întrunire, spunând: ”Bună seara, dragii mei liberali ardeleni”, fiind ovaţionat de participanţi. ”Aşa mai mere”, le-a răspuns şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis  participă, luni, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest. Întrunirea are loc la Cluj-Napoca, fiind prezenţi peste 1.500 de membri şi simpatizanţi PNL, parlamentari şi primari ai formaţiunii.

”Bună seara dragii mei! Bună seara dragii mei liberali! Bună seara dragii mei ardeleni liberali!”, a spus şeful statului la urcarea pe scenă.

Particianţii l-au ovaţionat, iar Iohannis a continuat: ”Aşa mai mere… Sunt foarte bucuros că vă întâlnesc astăzi, aici, în Cluj. Sunt foarte bucuros fiindcă putem să pregătim în sensul cel mai pozitiv viitorul României. Fiindcă, dragii mei, împreună vom face viitorul României”.

El a spus că deschiderea anului universitar i-a dat ocazia să se întâlnească cu foarte, foarte mulţi oameni, iar ei aşteaptă să se rezolve problemele României.
”Şi acest lucru, dragii mei, nu este simplu. Haideţi să vedem un pic cum am ajuns aici şi de fapt unde stăm. Întotdeauna este bine sau, cum se spune la noi, omului îi şade bine să înceapă să-şi facă un plan şi începutul planului este analiza. Deci unde stăm, dragii mei, stăm foarte prost”, a mai spus Iohannis.

Iohannis a afirmat că PSD le-a promis românilor că “va curge numai lapte şi miere”, dar “ghinion, cum a spus unul, nu a fost aşa”. Şeful statului a apreciat că ”PSD şi-a dat cu stângul în dreptul”. 

 

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă