Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor, integrată în PNL

VIDEO. Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor, integrată în PNL

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor, condusă de Sebastian Burduja, va fi integrată în PNL, a anunţat liderul liberal Ludovic Orban.

Rl online 0 comentarii

"Am  prezentat în Biroul Executiv rezultatele negocierilor purtate şi am luat decizia să demarăm procedurile de integrare a Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, condusă de Sebastian Burduja, în PNL.",  a anunţat Ludovic Orban.

El a precizat că protocolul de fuziune va fi definitivat în zilele următoare, iar apoi va fi supius aprobării foriurilor statutare ale celor două partide.

"Punem bazele celei mai importante construcţii politice din România ultimilor ani, pornind de la înţelegerea şi asumarea faptului ca ţara noastră trece printr-o criză profundă. Nu mai e loc pentru orgolii, dezbinare sau stat pe margine. Inainte, împreună!", a afirmat Sebastian Burduja.

 

Comentarii

loading...