VIDEO. Reacția PSD după ce Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu

VIDEO. Reacția PSD după ce Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu

PSD afirmă, după ce preşedintele Klaus Iohananis a respins numirea Liei Olguţa Vasilescu la Dezvoltare, că social-democraţii vor face uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe şeful statului să-şi rezpecte obligaţiile.

George Dumitrescu 0 comentarii

"Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătăţească viaţa românilor. Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate”", afirmă PSD, care îl acuză pe preşedinte că "face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni".

În opinia social-democraţilor, "pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguţa Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României şi nici nu ar fi putut ocupa o funcţie de ministru". 

Eio consideră că Iohannis se contrazice, pentru că tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde "a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării şi Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare".

"Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele „Beţe-n-Roate” să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni", anunţă PSD.

 

Comentarii

loading...