Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, are rezultat pozitiv la testul Covid

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a anunţat, joi, printr-un mesaj postat pe internet, că a obținut un rezultat pozitiv la testul covid pe care l-a efectuat.

Mihai Diac 0 comentarii

"Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului", a anunțat Violeta Alexandru într-un mesaj postat pe Facebook.

Ea nu precizează de la cine sau în ce context s-ar fi putut infecta.

Cu o zi înainte, miercuri, Guvernul Orban se reunise în ședința sa obișnuită. Nu se știe încă dacă toți membrii Guvernului urmează a fi testați.

Comentarii

loading...