6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăVioleta Alexandru, propusă preşedinte al PNL Bucureşti

Violeta Alexandru, propusă preşedinte al PNL Bucureşti

Biroul Executiv al PNL urmează să voteze marţi această propunere.

Violeta Alexandru a deţinut portofoliul Ministerului pentru consultare publică şi dialog social în Guvernul condus de Dacian Cioloş.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a anunţat că se retrage din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, în urma rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare de organizaţia bucureşteană.

În aceeaşi zi, Biroul Politic Naţional al PNL a decis dizolvarea conducerilor organizaţiei PNL Bucureşti şi a celor şase organizaţii de sector. De asemenea, conducerea PNL a decis mandatarea preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban, ca în termen de două săptămâni să facă propuneri pentru conducerea filialelor PNL Bucureşti şi a celor de sectoare.

„Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat. Violeta a activat în societatea civilă mult timp, am lucrat în campanie, a fost unul dintre oamenii-cheie din campania pentru Bucureşti, a muncit fantastic door to door și la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă și pe lista de europarlamentare, la forța pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloș, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban și apoi a devenit cred membru la Sectorul 1”, a declarat Rareş Bogdan pentru Digi24.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă