Violeta Alexandru: Sunt prea multe semne de întrebare în sectoarele 1 și 5

Violeta Alexandru: Sunt prea multe semne de întrebare în sectoarele 1 și 5

Violeta Alexandru, președintele PNL București, a remarcat că sunt inadvertențe în procesele verbale încheiate după alegerile locale de duminică în secții de votare din sectoarele 1 și 5.

Petronel Tudor 0 comentarii

PNL București verifică toate copiile proceselor-verbale din sectoarele 1 și 5 și va lua o decizie legată de o posibilă solicitare de renumărare a voturilor acolo unde se constată diferențe între datele din documentele încheiate după numărarea voturilor și datele oficiale de pe site-ul Autorității Electorale Permanente.

„Prea multe semne de întrebare plecate de la procesele verbale din sectoarele 1 şi 5. Terminăm de verificat copiile PV de la secţiile de votare din sectorul 5. Acelaşi lucru l-au făcut colegii mei de la sectorul 1. Celelalte organizaţii PNL din sectoare verifică. Apreciez foarte mult seriozitatea lor. Pentru mine este o chestiune obligatorie ca PNL Bucureşti să se asigure că rezultatul alegerilor exprimă, în mod corect, opţiunile alegătorilor.”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

În acest moment, cel puțin în sectoarele 1, 4 și 5 PNL și USR-PLUS reclamă probleme grave în derularea procesului de introducere a datelor din procesele-verbale încheiate după închiderea secțiilor de votare.

Comentarii

loading...