Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă: Avem mulţi colegi de la ALDE care se vor alătura PSD

Viorica Dăncilă: Avem mulţi colegi de la ALDE care se vor alătura PSD

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Deva, că sunt ”mulţi colegi de la ALDE” care au ales să rămână alături de PSD, după ce liderul partidului lor, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să rupă alianţa cu social-democraţii, ne spune News

Rl online 0 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declarat, sâmbătă, la Deva, că sunt membrii ai ALDE care ocupă funcţii publice şi care au anunţat că ei nu doresc să iasă de la guvernare.

”În teritoriu, dar şi la nivel guvernamental avem secretari de stat de la ALDE, în teritoriu avem mulţi colegi de la ALDE care nu au vrut să îşi dea demisia şi care vor să strea alături de PSD. Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat, unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe care au spus că ei nu vor să iasă de la guvernare pentru că drumul lor li se pare corect alături de PSD”, a declarat Dăncilă.

Premierul spune că nu a solicitat demisia membrilor ALDE care ocupă funcţii publice şi nici să se înscrie în PSD.

”Noi nu am cerut să îşi dea demisia din ALDE şi să treacă la PSD. Oamenii au hotărât şi am văzut în ultima perioadă în spaţiul public declaraţii în care membrii ai ALDE nu sunt de acord cu ieşirea de la guvernare şi cei care au vrut să rămână alături de noi, le-am respectat această dorinţă. Nu am încercat să dăm noi afară pe cineva, nu ăsta e modul nostru de a acţiona, noi avem un alt principiu, credem că trebuie să unim în jurul nostru mai multe forţe nu să eliminăm dintre cei care ne sunt aproape”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul, alături de mai mulţi miniştri ai Cabinetului său au participat la Deva la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Hunedoara.

Comentarii

loading...