10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă: "Este prima oară când vin cu elicopterul"

Viorica Dăncilă: “Este prima oară când vin cu elicopterul”

Vicepremierul Mihai Fifor a precizat că deplasarea a fost plătită din fondurile PSD.

“Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot să ajung în fiecare judeţ trebuie să mai folosesc şi un astfel de mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina. Acesta este lucrul pentru care facem toate eforturile pentru a dezvolta infrastructura în România. Acesta este şi motivul pentru care am căutat să folosim atât fonduri europene, fonduri guvernamentale şi fonduri din parteneriat public-privat complementar pentru a putea să avem cât mai multe investiţii”, a spus Dăncilă.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a menţionat, la rândul său, că deplasarea premierului cu elicopterul de la Suceava la Iaşi a fost decontată din fondurile partidului.

“Deplasarea s-a făcut cu un elicopter. Este un elicopter angajat de PSD, vă spun lucrul acesta în calitate de secretar general al partidului, plătit din fondurile de la PSD”, a răspuns Fifor jurnaliştilor.

Declaraţiile au fost făcute după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora premierul Dăncilă a plecat joi din judeţul Suceava spre Iaşi folosind un elicopter.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă