11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăZi de foc pentru Viorica Dăncilă. Iohannis a chemat-o la Cotroceni. Ce...

Zi de foc pentru Viorica Dăncilă. Iohannis a chemat-o la Cotroceni. Ce o va întreba șeful statului

Invitaţia către Viorica Dăncilă a fost lansată acum două zile, când tema de discuție propusă de şeful statului era relația dintre Guvern şi BNR, care în opinia lui Iohannis ar fi tensionată, informează Digi 24.

Între timp, Klaus Iohannis a declarat că aşteaptă și explicaţii de la Viorica Dăncilă şi pentru vizita din Israel, în care premierul ar fi plecat fără mandat din partea sa.

“Fiți siguri că o voi întreba”, le-a precizat Iohannis jurnaliștilor, joi, când aceștia au vrut să știe dacă vineri, la Cotroceni, se va discuta și despre vizita în Israel a premierului Dăncilă.

Preşedintele l-a criticat şi pe Liviu Dragnea, care de asemenea a fost în vizită în Israel. Klaus Iohannis a revenit cu scuze şi cu explicaţii, după ce a afirmat: „Cine ştie ce înţelegeri face Liviu Dragnea acolo, cu evreii”.

Replica liderului PSD a venit într-o intervenţie la Antena 3. „Nu am nicio înţelegere secretă cu nimeni”, a spus Liviu Dragnea.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă