13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă spune că România ar putea ccere portofoliul Politicilor Regionale

Viorica Dăncilă spune că România ar putea ccere portofoliul Politicilor Regionale

Ea a spus că a înţeles că “ar fi de preferat cu un comisar femeie pentru că am obţine un portofoliu mult mai important”.

“Nu am dus până la final mandatul pe politici regionale, deci am putea să solicităm încă o dată acest portofoliu deosebit de important. Deci nu am încercat să mai am o nouă discuţie. Am luat act de acest lucru şi, binenţeles, pe urmă încep negocierile pentru noul comisar, noul portofoliu.

Eu cred că trebuie să luptăm pentru un portofoliu important, să nu repetăm greşeala pe care am făcut-o atunci când am preluat preşedinţia rotativă, pentru că tot am vorbit de aspect şi să spunem că nu avem încredere că vom obţine un potofoliu important.

Eu cred că trebuie să facem toate demersurile şi să obţinem un portofoliu important. Cred că pentru România un portofoliu, precum Energia, Transporturile, Mediul, ar însemna foarte mult”, a declarat Viorica Dăncilă, într-un interviu difuzat sâmbătă de Antena 3, conform Mediafax.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă