22.3 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Viorica Dăncilă sugerează că ar putea intra neinvitată la dezbaterea electorală a lui Iohannis

Dezbaterea la care participă Klaus Iohannis va avea loc, marți, 19 noiembrie 2019, la Biblioteca Centrală Universitară. Dezbaterea este organizată de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Viorica Dăncilă, pe de altă parte, a sugerat, astăzi, că ar putea să intre și ea la acea dezbatere, chiar dacă nu a fost invitată, pentru a avea un schimb de idei cu Klaus Iohannis, deși candidatul PNL a spus că refuză un dialog cu ea.

„Nu știu încă. Eu sper ca să fie sfătuit. Sper să ia în calcul, să invite contracandidatul la o dezbatere, unde vrea dumnelui. În ce zi vrea. Eu am această deschidere spre dezbatere”, a subliniat, duminică, Viorica Dăncilă.

Ideea că Viorica Dăncilă se pregătește să vină la dezbaterea de marți este susținută, duminică seară, și de o postare, de pe Facebook, a unui fost consilier la PSD, în prezent consilier la Camera Deputaților, care afirmă următoarele:

„Rares, venim peste voi, Penibilule, la așa-zisa dezbatere a voastră cu voi insiva!
Ba, intram peste voi înăuntru!
Sa văd cât va poate apăra SPP, Lașilor!
Evident, intram sa dezbatem!”

Mesajul funcționarului PSD pare a-i fi adresat lui Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, adică partidul care-l susține la alegerile prezidențiale pe Klaus Iohannis.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă