Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă va candida pentru funcția de președinte executiv al PSD

Viorica Dăncilă va candida pentru funcția de președinte executiv al PSD

PSD București a decis să o susțină pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv. Pentru cele două funcții de vicepreședinți, PSD București îi va susține pe Gabriela Firea și Robert Negoiță, iar pentru funcția de secretar general, Marian Neacșu.

Iulian Budușan 0 comentarii

”Organizatia regionala PSD Bucuresti-Ilfov a votat in aceasta seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei, o serie de rezolutii in vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie 2018.

Astfel, Regiunea Bucuresti-Ilfov a votat pentru:

- Mandat de sustinere si incredere pentru presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Biroul Permanent al organizatiei regionale PSD Bucuresti-Ilfov isi exprima convingerea ca numai prin mentinerea unitatii, continuitatii, echilibrului si coerentei in deciziile si actiunile sale politice, PSD va reusi sa-si indeplineasca obiectivul major: asigurarea climatului politic pentru indeplinirea integrala a Programului de guvernare.

- Sustinerea continuarii Programului de guvernare al PSD, pentru a duce pana la capat masurile cu care PSD a castigat, cu o larga majoritate, increderea romanilor si scrutinul electoral din 2016.

- Sustinerea doamnei prim-ministru Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv al PSD.

- Sustinerea domnului Marian Neacsu, secretar general al PSD, pentru aceeasi functie, de secretar general.

-Sustinerea candidaturilor doamnei Gabriela Firea si a domnului Robert Negoita pentru functiile de vicepresedinti regionali Bucuresti-Ilfov ai PSD.

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, presedinte Organizatia PSD Ilfov si presedinte interimar PSD Bucuresti: "Principala preocupare a Partidului Social Democrat trebuie sa o reprezinte romanii si rezolvarea problemelor lor. Cetatenii acestei tari sunt cei care merita intregul nostru efort, al politicienilor social democrati. Sustin fara rezerve continuarea masurilor de reforma inscrise in Programul de guvernare, pentru ca doar asa putem demonstra ca alegerile au fost castigate cu un program complet si coerent, care a fost pus in practica si care astfel a adus bunastarea romanilor pe termen lung. Personal, o sustin pe doamna prim-ministru Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv, pentru a da coerenta si stabilitate actului de guvernare si pentru o colaborare eficienta intre guvern si partid. Doamna Dancila are calitati reale de lider: este diplomata, empatica, stie sa organizeze echipe de lucru si sa aduca eficienta si rigoare, atat in decizia politica, precum si in cea guvernamentala", arată PSD București,

Comentarii

loading...