10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăVlad Voiculescu, liderul PLUS București, atac la PNL

Vlad Voiculescu, liderul PLUS București, atac la PNL

Vlad Voiculescu, liderul PLUS București, a reacționat printr-o postare pe Facebook la tergiversarea alegerii viceprimarilor generali ai Capitalei, una dintre aceste funcții fiindu-i atribuită în cazul unei majorități asigurate de PNL și de Alianța USR-PLUS.

„Săptămâna asta se împlinesc 2 (două) luni de când votul bucureștenilor nu e respectat: Consiliul General al Municipiului București nu avut nici măcar o ședință iar viceprimarii generali nu au fost aleși de Consiliu și nu au preluat – așa cum v-am promis vouă, celor care ne-ați votat – responsabilități care să le permită să ducă la îndeplinire promisiunile făcute bucureștenilor.”, a scris luni Vlad Voiculescu pe Facebook.

Liderul PLUS București pune această amânare pe seama modificării în urmă cu o lună a Codului Administrativ, prin noi prevederi impuse de Guvern prin Ordonanță de Urgență.

„Explicația pentru toate acestea este de găsit nu în codul administrativ, ci într-o modificare a Codului Administrativ de acum o lună. La o lună după lege, guvernul PNL a modificat în mod (1) abuziv, (2) electoral interesat, (3) prostesc și iresponsabil una dintre legile fundamentale ale funcționării statului: Codul Administrativ.”, consideră Vlad Voiculescu.

El acuză Guvernul PNL că a modificat peste noapte o lege fundamentală, amână până după alegerile parlamentare din 6 decembrie orice negociere politică și blochează astfel respectarea promisiunilor votate de sute de mii de oameni.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă