Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vosganian critică protestele anticorupție

Vosganian critică protestele anticorupție

Deputatul ALDE, Varujan Vosganian, a scris, miercuri, pe Facebook că în anii '90 a participat la numeroase mitinguri pentru susţinerea liderilor Corneliu Coposu, Ion Raţiu, Radu Câmpeanu, însă fără a se întrece în „obscenităţi”, informează Mediafax.

Rl online 0 comentarii

„Am participat la numeroase mitinguri în anii '90. Protestam împotriva unor alegeri incorecte şi a ascensiunii nelegitime a Frontului Salvării Naţionale. Protestele noastre erau promonarhice, antiprezidenţiale, antiguvernamentale”, a scris deputatul ALDE Varujan Vosganian.

Parlamentarul a mai spus că la mitingurile la care participa în acea perioadă oamenii nu se întreceau în „obscenităţi”, nu ameninţau cu moartea şi nu aduceau „copiii să joace şotron pe feţe de oameni”.

„Noi nu ne-am întrecut în obcenităţi, nu am proferat ameninţări cu moartea, nu am aruncat cu pietre în oamenii de ordine şi cu cutii de vopsea în sedii de partid, nu ne-am adus copiii să joace şotron pe feţe de oameni şi să asculte tot felul de blestemăţii strigate de părinţii lor, nu am cântat cântece despre puşti Kalaşnikov şi cocktailuri Molotov, nu am urinat pe gardurile partidelor”, a mai scris deputatul ALDE.

Varujan Vosganian susţine că toate aceste lucruri nu aveau loc „pentru că Regele nostru, Corneliu Coposu, Ion Raţiu, Radu Câmpeanu şi ceilalţi lideri politici şi civici ai vremii nu ne-ar fi permis” - cu atât mai puţin n-ar fi încurajat drept „rafinamente sublime”, „libertăţi de expresie” şi „angajamente civice” - asemenea gesturi.”

Comentarii

loading...