23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăVot în Camera Deputaților împotriva ministrului Ion Ștefan

Vot în Camera Deputaților împotriva ministrului Ion Ștefan

Deputații repun pe ordinea de zi discutarea și votarea moțiunii simple depusă împotriva lui Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, amânată luna trecută din cauza problemelor de sănătate ale șefului Ministerului.

Moțiunea intitulată „Guvernul PNL după Grindă se cunoaște” a fost semnată de 77 parlamentari PSD, autorii acuzându-l pe ministru de fals în declarații publice, disponibilizări ilegale la Ministerul Dezvoltării și descurajarea luptei anticorupție.

”Cea mai notabilă realizare a ministrului este cohorta de rude, rubedenii, neamuri şi politruci pe care a reuşit să o implanteze, pe funcţii călduţe, bine remunerate, din administraţia publică centrală şi locală. Doar pentru această aşa-zisă realizare, domnul ministru Ion Ştefan ar trebui să-şi dea undă verde pentru a pleca cu totul din funcţia guvernamentală, înainte de a compromite cu totul noţiunea de ministru.”, susțin semnatarii moțiunii simple.

Moțiunea a mai fost pe ordinea de zi a Camerei Deputaților în data de 9 iunie dar atunci ministrul Ion Ștefan a anunțat că nu poate participa din motive medicale iar votul s-a amânat. Este a șasea moțiune simplă împotriva unui membru al Guvernului PNL și până acum au fost depuse și adoptate moțiuni simple împotriva miniștrilor Florin Câțu, Adrian Oros, Monica Anisie, Marcel Vela și Violeta Alexandru.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă